Altın Portakal değil Olgun Portakal « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Altın Portakal değil Olgun Portakal

Bu yılın en mükemmel komedisini kaçırmayınız….

Bu haber 15 Aralık 2017 - 11:04 'de eklendi ve

Seyirciler tarafından “yılın en çok güldüren oyunu” sloganına layık görülen Tiyatroname Esatgil Oyuncuları, Olgun Portakal isimli oyunları ile seyirci rekoruna koşuyor. 2016 yılından bu yana kapalı gişe oynayan grubu, seyirci önceki sezonlarda oynadıkları “Çilekli Spagetti” ve “Kiraz Zamanı” isimli oyunlarla tanımıştı.Türkiye’de ilk kez İşitme Engelliler için işaret dili eğitmeniyle sahneye çıkan grubun diğer ünvanı da Engel Tanımayan Tiyatro. Oyunlarında asla küfür, siyasi ve dini mesaj olmadığından aileler çocukları ile rahatça oyun izleyebiliyorlar.

Niyazi Gezer’in yazdığı Olgun Portakal adlı oyunun oyunculuğunu ve yönetmenliğini Nami Esatgil yaparken, Murat Parasayar, İpek Tanrıyar, Sibel Gökçe, Deniz Salman, Efsane Geçen, Kalust Şalcıoğlu gibi Türkiye’nin seçkin oyunlarının sahne aldığı oyunun işaret dili çevirmenliğini de Ceren Ay yapmaktadır.

Oyun, ancak kadın kılığında bir otelde temizlik görevlisi olarak iş bulan Özden, çılgın bir ailenin çılgın bir düğün organizasyonun içinde kendisini bulur. Damatın bir gece önce yaptığı çapkınlığı örtbas edebilmek için Özden ve damatın çocukluk arkadaşı Olgun Portakal olaya dahil olunca işler içinden çıkılamayacak bir hal alır.

Oyun 16 Aralık Cumartesi saat 20 : 30 da Torrium Sahne de gösterimde olacaktır.

Kamil HIZER / Harbi Gazete

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.