Yeni nesil Şahika Meyhane’de Şahika ve Murat Övüç rüzgarı « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Yeni nesil Şahika Meyhane’de Şahika ve Murat Övüç rüzgarı

Bu haber 31 Ağustos 2023 - 23:54 'de eklendi ve

İşletmeciliğini Fransua Garo’nun yaptığı İstanbul’un gözde mekanlarından biri olan Şahika Meyhane’de bu hafta adeta ünlüler geçidi yaşandı.

Cuma gecesi Huysuz Virjin’in tahtına tek aday olarak gösterilen Şahika’nın sahne almasının ardından Pazar akşamı da Şahika Meyhane Murat Övüç’ü sahnesinde ağırladı. Her iki gecede aynı zamanda mekanın işletmeciliğini yapan Fransua Garo’da sahne alırken misafirlerine unutulmaz dakikalar yaşattı.

Sosyetenin büyük ilgi gösterdiği gecede sahne alan Şahika basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada “ Sahneye her çıkışımda büyük bir heyecanla çıkıyorum. Zira programım interaktif. Ne olacağını kestirmeniz imkansız. Bu gece beni izlemeye gelen misafirlerime muhakkak takılacağım. Benden kurtulamazlar.  Ayrıca çok klas bir mekanda sahne almaktan dolayı da ayrıca çok mutluyum. Bu mekanın enerjisi bir başka. İçeri girer girmez hissediyorsunuz” diyerek duygularını ifade etti.

 

Şahika Meyhane’de hafta sonu misafirlerini ağırlarken geceye katılanlar haftanın yorgunluğunu kendilerini sahneye atarak dans ederek ve eğlenerek attıkları gözlemlendi.

Gece sonrasında kısa bir açıklama yapan Şahika Meyhane işletmecisi Fransua Garo “Tüm misafirlerimizi ağırlamaktan onur ve gurur duyuyoruz. Şahika Meyhane’nin her metrekaresini ellerimle işledim diyebilirim. Mekanımda aynı zamanda sahne hayatıma da devam ediyorum. Misafirlerim sahnemin mükemmel olduğunu ifade etmeleri beni ayrıca mutlu ediyor” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.