Makyaj Temizlemenin Püf Noktaları « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Makyaj Temizlemenin Püf Noktaları

Kadınların en büyük sorunlarından birisi de makyaj temizliğidir. İşte size makyaj temizlemenin püf noktaları…

Bu haber 06 Aralık 2017 - 14:19 'de eklendi ve

Makyajı yapmak kadar temizlemenin de püf noktaları olduğunu unutmayın. Yanlış temizleme ile cildinizi tahriş edebilir, çabuk yaşlanmasına sebep olabilirsiniz.

İŞTE MAKYAJ TEMİZLERKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR:

• Makyaj temizleyici kremi yüzünüze ve boynunuza kalınca bir tabaka halinde sürün.

• Yüzünüzün ortasından başlayıp, daireler şeklinde sürerek temizleyicinin dokulara işlemesini sağlayın.

• Alından başlayın, burnun başladığı yerden şakaklar yönünde dairesel hareketlerle saçların başladığı yere kadar yükselin. Daha sonra dudağın üstünden kulak memesine kadar bu işlemi sürdürün.

• Boyun için de aynı şekilde, ortadan başlayıp iki yana doğru, ilk önce boynun başladığı yerde, ardından köprücük kemiğinin hemen üstünde aynı hareketleri uygulayın. Makyaj temizleyicinin tüm izlerini, makyaj temizleyici bir kâğıtla ortadan kaldırın.

• Kullanılan makyaj temizleyicinin türüne göre; eğer bir süt kullanmışsanız bir süngerle yıkayarak temizleyin. Eğer kremse pamuk kullanın; bir sabun-krem ya da ikili bir süt uygulamışsanız, bol su ile yıkayın.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.