Hangi ünlü şarkıcı telefoncuda çalıştı? « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Hangi ünlü şarkıcı telefoncuda çalıştı?

Telefoncudan zirveye…

Bu haber 08 Aralık 2017 - 11:08 'de eklendi ve

‘ÜÇ AY BOYUNCA TELEFONCUDA ÇALIŞTIM.’

Davranış bilimleri uzmanı-yazar Aşkım Kapışmak, her hafta ilgiyle izlenen programı “Kırmızı Masa”da bu hafta ünlü şarkıcı Merve Özbey’i konuk etti. Sevilen şarkıcının geçmişi, ailevi ilişkileri ve aşk hayatıyla ilgili ilgi çekici diyalogların geçtiği programda ayrılık konusu işlendi. Başarılı şarkıcı, Aşkım Kapışmak’ın “Seni en çok güçlendiren ayrılık neydi?” sorusuna cevap verirken anne ve babasının ayrılığından etkilendiğini anlattı. Yaşadığı zorluklarla olgunlaştığını söyleyen güzel şarkıcı, ünlü bir solistle çalışırken ani bir kararla orkestradan çıkarıldığını söyledi ve ekledi “Üç ay boyunca telefoncuda çalıştım.”

‘ALLAH İLK AŞK ACISINI ÇEKTİRMESİN’

Aşkım Kapışmak, ünlü şarkıcı Merve Özbey’in aşk hayatını da masaya yatırdı. Ünlü yazar, Özbey’e ilk ayrılık acısını hatırlayıp hatırlamadığını sordu. Merve Özbey o zaman 26 yaşında olduğunu ve en yakınında yine annesinin bulunduğunu söyledi ve ekledi: “Allah ilk aşk acısını kimseye çektirmesin… Onu deneyimlemek çok acayip bir şeydi benim için.” dedi. Olgunlaştıkça beklentilerin değiştiğini ve eskisi kadar acı çekmediğini belirten ünlü şarkıcı, magazin dünyasında sıkça bahsedilen son ayrılık süreci hakkında da konuştu: “Çok da yakan, kavuran, perişan eden bir şey değil.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.