Yıldız Tilbe kariyerinin 30’uncu yılını Ülker Sports Arena’da 10 bin kişiye verdiği dev konserle kutladı « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Yıldız Tilbe kariyerinin 30’uncu yılını Ülker Sports Arena’da 10 bin kişiye verdiği dev konserle kutladı

Bu haber 24 Şubat 2024 - 15:43 'de eklendi ve

Yıldız Tilbe Ülker Sports Arena’yı Salladı!

Yıldız Tilbe, uzun süredir hazırlıklarını sürdürdüğü dev konseri dün akşam Ataşehir’deki Ülker Sports Arena’da verdi. 10 bin kişilik kapasiteye sahip olan arena, Tilbe’nin hayranları tarafından dolduruldu ve biletler günler öncesinden tükendi.

Konser, Kerki Solfej organizasyonu ve Kral Pop sponsorluğunda gerçekleşen konser öncesi Tilbe’nin hayranları, saatler öncesinden arenada yerlerini alarak sanatçıyı coşkuyla karşıladı.

Yıldız Tilbe, ‘Dizine Dursun’ şarkısıyla sahneye adım attığında büyük bir alkış tufanı koptu. Gecenin ilerleyen saatlerinde Tilbe, sevilen şarkılarını seslendirerek hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Yıldız Tilbe, konserde zaman zaman mikrofonu seyirciye uzatarak onlarla birlikte şarkı söyledi. Gördüğü sevgi ve ilgi karşısında duygulanan Tilbe, hayranlarına “Sizleri çok seviyorum” dedi.

Konser, Yıldız Tilbe’nin “Sevdanın Yelleri” şarkısıyla sona erdi. Tilbe, sevenleriyle sahnelerde buluşmaya devam edecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.