Yerel seçimlerde bağımsız olarak aday olan Cüneyt Kılıç vaatleriyle ön plana çıkmaya devam ediyor. « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Yerel seçimlerde bağımsız olarak aday olan Cüneyt Kılıç vaatleriyle ön plana çıkmaya devam ediyor.

Bu haber 01 Ocak 2024 - 15:10 'de eklendi ve

Siyasette yaklaşık 15 yıllık deneyimi olan iş insanı Cüneyt Kılıç Edirne’nin daha yaşanır bir yer olması için kolları sıvadı.

Öncelikle Edirne Belediyesi’nde göreve layık görüldüğü takdirde kadro değişikliğine, işten çıkarmaların olmayacağını taahhüt eden Cüneyt Kılıç aynı zamanda tüm belediye personelin bürüt maaşlarına %80 oranında zam vereceğini müjdeledi.

Edirne’nin en büyük sorunlarından birisi olarak ulaşımı gördüğünü söyleyen Cüneyt Kılıç  özellikle şehir içindeki ulaşımda yaşanan sıkıntıların çözümü için ilk etapta hemen 3 farklı güzergahta olmak üzere elektrikli tramvay projesine start verilecek ardından ETUS’u belediye bünyesine katarak tüm minbüs duraklarını kapalı durağa çevireceğini ifade ederken bunun yanında 7/24 veteriner hizmeti sunulacak olan sokak hayvanları için büyük bir barınak ve tüm sokak hayvanlarının faydalanacağı bir kliniğin hizmete sokulmasını planladığını da sözlerine ekledi.

 

Tüm bunların yanında her mahalleye bir kreş ve gündüz bakım evi, şehir içi halk bahçeleri gibi projeler için ön fizibilite yaptırdığını ifade eden Kılıç “Edirne ve halkı çok daha iyi şeylere layık. Belediyemize ve hazineye ait yaklaşık 20 milyon m2 tarıma uygun araziler var. Ve biz bu arazilere ceviz, badem, yer fıstığı, buğday, ayçiçeği gibi mamüller ekerek buradan elde edilecek gelirle halkımıza ekmeği 3 TL’den vermeyi düşünüyoruz. Tüm bunların yanında sadece Edirne’mizin değil tüm ülkemizin bir numaralı sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm konusunda da göreve gelir gelmez çalışmalara başlayacağız.

İleriye dönük şu an ülkenin en büyük sorunlarından birisi olan işsizlik için istihdam için tüm şartlar zorlanacak büyük uluslu şirketlerin şehrimizde fabrikalar kurması için gereken kolaylıklar sağlanarak işsizliğin önüne de geçmeyi hedeflediğinin altını çizen Cüneyt Kılıç sözlerini “Her şey serhat şehrimiz Edirne için” diyerek açıklamalarını tamamladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.