Sultan Bozkurt’tan çok beğenilen cover şarkı “Sebebini Sorma” ! « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Sultan Bozkurt’tan çok beğenilen cover şarkı “Sebebini Sorma” !

Bu haber 18 Ocak 2024 - 17:29 'de eklendi ve

Geçtiğimiz aylarda “Sebebini Sorma” isimli cover çalışmasını dinleyicileriyle buluşturan Sultan Bozkurt kısa sürede müzik platformlarında yüksek dinleme ve izleme oranlarına ulaştı.

Farklı ve renkli tarzıyla çıkış yaptığı günden bu yana istikrarlı bir şekilde müzik çalışmalarına devam eden Sultan Bozkurt; “Sebebini Sorma” çok beğenildi, sosyal medyadan çok olumlu geri dönüşler alıyorum takipçilerimin ve dinleyicilerimin bu ilgisi motivasyon kaynağım oluyor ve üretmeye devam etmemi sağlıyor dedi.

Yeni şarkım kırık kalpler için

önümüzeki günlerde yeni şarkısını yayınlamaya hazırlanan Sultan Bozkurt, yeni şarkısının kalbi kırılmış olan ayrılık acısı yaşayan herkese hitap edeceğini ve çok yakında sevenleriyle sahnelerde buluşacağını açıkladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.