Petek Dinçöz arabesk şarkılarıyla ruhlara dokunacak « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Petek Dinçöz arabesk şarkılarıyla ruhlara dokunacak

Bu haber 19 Ocak 2024 - 12:21 'de eklendi ve

Sahnelerin güzel assolisti Petek Dinçöz, yepyeni arabesk projesiyle sevenlerine sürpriz yapıyor. Proje kapsamında her ay yeni bir…

Sahnelerin güzel assolisti Petek Dinçöz, yepyeni arabesk projesiyle sevenlerine sürpriz yapıyor. Proje kapsamında her ay yeni bir şarkı yayınlayacak olan sanatçı, ilk olarak “Seni Kalbimden Kovdum” adlı eseri dinleyicileriyle buluşturdu.

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Petek Dinçöz, yeni yılı yeni bir projeyle karşıladı. Sanatçı, sevenlerine sürpriz yaparak arabesk projesini hayata geçirdi. Dinçöz proje kapsamında her ay yeni bir şarkı yayınlayacak. Sanatçı pop şarkıları da arabesk yorumuyla seslendirecek, yayınlayacağı single’lar ile müzik dünyasına hareket getirecek.

“BERGEN’İN RUHUNU YANIMDA HİSSETTİM”

Petek Dinçöz, arabesk projesi kapsamında ilk olarak “Seni Kalbimden Kovdum” şarkısını yorumladı. Söz ve müziği Cengiz Tekin’e ait şarkının yeni versiyonunda aranjör koltuğuna Suat Sakarya oturdu. Dinçöz, eser için “Bu şarkıyı kalbimizde yaşayan arabeskin kraliçesi Bergen de seslendirmişti daha önce. Ben de okurken onun ruhunu hep yanımda hissettim” dedi.

KLİBİ DE YAYINDA

Muharrem Yıldırım Music Production etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlanan “Seni Kalbimden Kovdum”un klibi de NetD platformunda müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Şarkının klip yönetmenliğini ise Enes Bilal Taşçı üstlendi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.