Millet Partisi’nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeni aday: Hasan Hüsnü GÜNER « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Millet Partisi’nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeni aday: Hasan Hüsnü GÜNER

Bu haber 19 Ocak 2024 - 15:40 'de eklendi ve

Millet Partisi Genel Başkanı Sayın Cuma Nacar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için belirlediği adayı açıkladı. Parti liderinin…

Millet Partisi Genel Başkanı Sayın Cuma Nacar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için belirlediği adayı açıkladı. Parti liderinin İstanbul ziyareti sırasında duyurulan isim, eğitimci kimliği ve genç yaşına rağmen dikkat çeken projeleriyle Hasan Hüsnü GÜNER oldu.

1986 Tekirdağ doğumlu olan ve şu anda Bakırköy’de yaşayan Hasan GÜNER, eğitim alanındaki uzmanlığı ve genç enerjisiyle öne çıkıyor. Millet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak atanmasıyla ilgili olarak GÜNER, partisinin iddialı bir kadro hareketiyle yola çıktığını belirtti.

Hasan Hüsnü GÜNER, alanında uzman bilim insanlarıyla birlikte hazırladıkları projeleri yakın zamanda bir basın lansmanı ile kamuoyuna açıklayacaklarını ifade etti. Bu projelerin İstanbul’un sosyal, ekonomik ve kültürel alanlardaki ihtiyaçlarına yönelik çözümler içereceği vurgulandı.

Parti lideri Sayın Cuma Nacar, Hasan Hüsnü GÜNER’in adaylığını açıklarken, genç eğitimcinin İstanbul’u daha yaşanabilir ve kalkınmış bir şehir haline getirmek adına vizyoner bir yaklaşıma sahip olduğunu belirtti. Millet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bu yeni adayla, partinin şehre dair vizyonunu güçlendirmeyi amaçladığı ifade edildi. Aday Hasan Hüsnü GÜNER, İstanbul’a özgü projeleriyle kent sakinlerine daha iyi bir gelecek vaat ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.