Karadeniz’in Sevilen Sanatçısı Selçuk Balcı’dan Yeni Tekli: “Senelerin Efkarı” « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Karadeniz’in Sevilen Sanatçısı Selçuk Balcı’dan Yeni Tekli: “Senelerin Efkarı”

Bu haber 11 Nisan 2024 - 13:24 'de eklendi ve

Karadeniz müziğinin özgün seslerinden Selçuk Balcı, yeni teklisi “Senelerin Efkarı” ile müzik dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor.

Şarkının yönetmen koltuğunda Sinan Güzel’in oturduğu “Senelerin Efkarı”, Toylan Kaya tarafından mikslenirken, mastering süreci Özgür Yurtoğlu’nun hassas dokunuşlarına emanet edildi.

Eserde, Selçuk Balcı’nın duygusal kemençe performansı ve Modern Yaylı Grubu’nun etkileyici yaylı icraları öne çıkıyor. Davul programlaması ve gitarlarda Toylan Kaya ile Selahattin Güzelel’in imzasını taşıyan çalışmalar dikkat çekerken, bas gitarda Aşkın Kaya’nın performansı şarkıya derinlik katıyor.Video klip, Türkiye’nin eşsiz doğal güzelliklerine sahip Bolu ve Kars’ta, özellikle Bolu’nun muhteşem Yedigöller bölgesi ve Kars’ın tarihi Sarıkamış Katarina Köşkü’nde çekildi.

Görsel bir şölen sunan klip, şarkının duygusal atmosferini görsel zenginlikle buluşturuyor.Işık Prodüksiyon’un prodüksiyon desteğiyle hazırlanan “Senelerin Efkarı”, Selçuk Balcı’nın samimi yorumu ve etkileyici müzikal altyapısıyla dinleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

Sanatçı, bu teklisiyle müzikseverleri, yılların getirdiği hüznü ve efkârı hissettiren, derin bir müzikal deneyime davet ediyor.“Senelerin Efkarı” Sony Music etiketiyle tüm digital platformlarda.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.