Kara Ağaç Destanı dizisi 9 bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Kara Ağaç Destanı dizisi 9 bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor

Bu haber 25 Nisan 2024 - 1:02 'de eklendi ve

TRT 1’de yayınlanan Kara Ağaç Destanı dizisi 26 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de dokuzuncu bölümüyle ekrana gelecek.

 

Kara Ağaç Destanı’nın yeni bölümünde neler olacak:

Ölümden dönen Sultan, Ömer’i yanında göremeyince bir şeylerin ters gittiğini anlar. Sultan, Ömer’le yüzleşmesinden sonra onunla birlikte kurduğu hayali tek başına sürdürmeye karar verir. Hem Celal Ağa’ya hem de Latif Bey’e karşı büyük bir mücadeleye girişir.

 

Sultan’ı korumak için sevdasından vazgeçen Ömer, düğün hazırlıklarının hızlanmasıyla sıkışıp kalmıştır. Üzerine bir de Sultan’ın, Kara Ağaç’tan ayrılma kararıyla sarsılır. Ömer Sultan’ı kararından döndürebilecek midir?

 

Celal Ağa, konaktaki sırrın Ayten’de düğümlendiğini fark eder. Bir yandan sırrın peşine düşerken diğer yandan büyük planını gerçekleştirmeye devam eder. Ayten’in can havliyle yaptığı son hamle ise Sultan’ın hayatını alt üst eder.

 

 Kara Ağaç Destanı, dokuzuncu bölümüyle 26 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…

 

KARA AĞAÇ DESTANI KÜNYE

Yapımcı           : Hasan Karul

Yönetmen      : Cem Akyoldaş

Senaryo          : Mustafa Becit – Selman Kılıçaslan

 

Oyuncular      : Olgun Şimşek (Celal Ağa), Emre Kıvılcım (Ömer), Meltem Akçöl (Sultan), Özlem Conker (Asiye), Hakan Boyav (Latif Bey), Merih Öztürk (Gülnaz),Gülçin Hatıhan (Naile), İsmail Hakkı (Çoban Ali), Sevtap Özaltun (Zeynep), Oğulcan Arman Uslu (Merdo), Mehmet Güler (İlyas Kahya), Süreyya Kilimci (Raziye), Yeşim Gül (Durdu Ana), Sekvan Serinkaya (Hamido), Deniz Altan (Sevim), Kenan Ciniviz (Feyzo), Eray Ertüren (Kadri), Tuncay Beyazıt (Hamza), Nurhayat Boz (Gülcan),  Mehmet Şeker (Bedo), Mert Karabulut (Veysi), Deniz Gündoğdu (Ayten), Sultan Sarohan (Dilo), Taylan Meydan (Bekiro), Halil Demir (Şeyhmus), Burçin Yıldırım (Hüsna), Berfin Kıymaz (Reyhan), Adem Türkyılmaz (Adem), Alessa Dilara Demircan (Rabia) ve Ayten Uncuoğlu (Paşa Kadın)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.