Her telden « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Her telden

Bu haber 21 Kasım 2017 - 17:14 'de eklendi ve

Evet, ilk yazımla beraber sizlerle beraber olmanın heyecanını yaşıyorum. İlk yazımda gündeme gelen konulardan tutun da gündeme gelebilecek, magazin, kültür-sanat ve magazinsel olaylardan kısa bir demeti kendi düşüncelerimle size aktarmaya çalışacağım.

***

Küfür edin rahatlayın

Malum Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi bu haftanın en çok konuşulan olaylarından birisi. Tabi en çok konuşulan ise Şenol Güneş hocanın maçın hakeminin annesine saygılarını gönderdiği küfür. Ve TFF O.Ç küfrü için Şenol Güneş hocamıza sadece 1 maç ceza verdi. O zaman maç içinde strese girip rakibine tek dalacak futbolcular maçın hakemine, hatta maç sonrası röportajlarda federasyon başkanına sevgilerini göndersinler, ne maç içinde ne maç sonunda stres yaşamazlar.Zaten alacakları ceza sadece 1 maç olur.

***

Alkışı hakedenler

İyi bir film izleyicisiyim, hatta birçok film vizyona girmeden indirip altyazısını “turkcealtyazi.org” sitesinden alıp izlerim. Burada altyazıları hazırlayan tüm arkadaşlar hiç bir maddi menfaat beklemeden altyazı çevirilerini yapıyorlar ve bana göre ciddi bir alkışı hak ediyorlar. O zaman bu çevirmenleri hep beraber alkışlayalım.

***

Tutar mı tutar

Son yıllarda cebine 3-5 bin lira parası olup albüm yapan insanların sayısı hızla artmaya devam ediyor. İşte bu furyada Sevgül Gülmez, albümün aranjörlüğünü Türkiye’nin en büyük aranjörlerinden olan Mustafa Arapoğlu’nun üstlendiği bir albüm hazırlığı içinde. Yıllar öncesinin ünlü sanatçısı Esengül’ün tınısını hissedeceğini düşündüğüm sanatçının bu albümü uzun süredir yeni bir star ortaya çıkaramayan müzik endüstrimize yeni bir soluk getirebilir. Tabi ki çok iyi bir PR ve doğru isimlerle yola çıkarsa. Biz sanatçımıza sadece bol şans diyoruz.

***

Çıta yükseldi

Ekranlarda yeni sezon başladı, ardı ardına kanallar yeni dizilerini ekranlara sürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllardan “Ezel”, “Suskunlar” ve geçtiğimiz yayın döneminin bana göre en mükemmel dizisi olan “İçerde” dizisinin kalitesinde yeni bir dizi göremedim. Zaten TV programlarımızda başka ülkelerde yayınlanan ve ses getiren formatların Türkiye versiyonu olduğu için bana çok cazip gelmiyor. Umarım bizden birileri bir iyi bir program formatı oluşturur ve ülke olarak da bizim bir programımız dünya televizyonlarında boy gösterir diye temennide bulunmadan geçmek istemiyorum.

***

Bu modacının adını unutmayın

Evet portföyünde gerçek bir Arap prensesini giydirmiş, sosyetenin ve bir çok ünlünün modacılığını yapmış, sivri dilli bir o kadar da tatlı dilli bir modacı Erkan Eken. Tasarımları ile sizleri yeri geldiğinde uç noktalara taşıyabilecek bilgi ve beceriye sahip. Şimdiden rahatlıkla söylüyorum 2018 yılının en çok konuşulan modacısı olacak.

Yazılarımı bitirirken çok az bilinen atasözleri veya deyişleri sizlerle paylaşmayı düşünüyorum.

O zaman; “Akıllı düşünene kadar, deli karşıya geçer” diyerek vereceğimiz her kararı bizler düşünmeye devam edelim.

Verdiğimiz her kararın hayatımıza mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.

Kamil Hızer[email protected]

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.