Gelin Damat Dergisi Ödül Töreni Fuat Paşa Yalısı’nda Gerçekleşecek « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Gelin Damat Dergisi Ödül Töreni Fuat Paşa Yalısı’nda Gerçekleşecek

Bu haber 23 Kasım 2023 - 15:53 'de eklendi ve

Türkiye’nin en prestijli ödül törenlerinden Gelin Damat Dergisi Ödülleri, 14 Aralık 2023 tarihinde Fuat Paşa Yalısı’nda  gerçekleşecek. Gelin Damat Dergisi’nin 20. yılını da kutlayacağı gecenin sunumunu Pınar Altuğ Atacan ve Burak Törün yapacaklar. Türkiye ve Avrupa’da evlilik sektöründe başarı gösteren 100 firma farklı kategorilerde belirlenmiş ödüllerin sahipleri olacaklar. Sanat, cemiyet ve basından özel isimlerinde katılacağı törene başvurular devam ediyor.

Gelin Damat Dergisi İmtiyaz sahibi ve organizatör Ferhat Muğurtay yaptığı açıklamada,

” Kuruluşumuzun 20. yılını ödül gecemizde, başarılı firmalar ve özel davetlilerimiz ile kutlayacağız. Bu  özel gecede ayrıca Gelin Damat markasına geçiş yapan bayilerimizi de tanıtacağız. Gelin Damat ailesinin nice 20 yıl başarılı firmalar ile birlikte sektöre fayda sağlamasını diliyorum. “dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.