Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu ölü bulundu « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu ölü bulundu

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, Beykoz’daki evinde ölü bulundu.

Bu haber 16 Aralık 2017 - 11:52 'de eklendi ve

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz, İstanbul Beykoz’daki evinde hayatını kaybetti. 38 yaşındaki Yavuz Yılmaz’ın yatağında ölü bulunduğu belirtiliyor.

AA’nın haberine göre Yılmaz’ın silahla vurulmuş halde bulunması üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Mehmet Yavuz Yılmaz’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

MESUT YILMAZ İSTANBUL’A GELİYOR

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın acı haberi yurtdışında öğrendiği belirtildi. Bir toplantı için ABD’de olan Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz çiftinin haberi aldıktan sonra hemen İstanbul’a gelmek için harekete geçtiği belirtildi. Yılmaz’ın İstanbul’a uçakla geleceği ifade edildi.

KORUMALARI BULDU

Milliyet muhabiri Ferit Zengin’in verdiği bilgiye göre, Mehmet Yavuz Yılmaz dün gece korumalarını gönderdikten sonra yalnız yaşadığı Beykoz konaklarında istirahata çekildi. Gece yarısı geçirdiği bunalım sonucu kafasına tek el ateş ettiği düşünülen Yavuz Yılmaz’ın cesedini sabah eve gelen korumaları buldu.

Telefonla arayıp cevap alamadıkları Yılmaz’ın durumundan şüphelenen korumaları, kapıyı kırarak içeri girdikleri evin yatak odasında kendisini yatağı üzerinde ölü vaziyette buldu.

Polisi arayan korumaların verdiği bilgiyle olay yerine giden ilçe ekiplerinin çağırdığı olay yeri uzman ekipleri ceset ve yatak üzerinde yaptıkları incelemelerde Yavuz Yılmaz’ın yanı başında bir silah buldu. Silahın Mehmet Yavuz Yılmaz’ın ruhsatlı silahı olduğunu tespit eden ekipler, Yılmaz’ın elinden ve silahından barut izleri alıp el swabı incelemesi yaptı.

İÇİŞLERİ BAKANI: İNCELEMELER SÜRÜYOR

Milliyet gazetesinden Şebnem Hoşgör’ün verdiği bilgiye göre İçişleri Bakanı Süleman Soylu bütçe görüşmelerinde, Yavuz Yılmaz’ın vefatıyla ilgili söz alarak şunları söyledi:

“Eski Başbakanlarımızdan eski Rize Milletvekili Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz hanımın oğlu bu sabah 09.00’da İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün verdiği bilgi doğrultusunda vefat ettiğini öğrendik. Olayın haber alınması üzerine vali ve emniyet müdürü ile temas kurduk. Sayın Yılmaz şu anda ABD’den dönüyor. Uçak yoculuğunda. Biz amcalarıyla temas kurduk. Allah mekanını cennet eylesin. Olayla ilgili arkadaşların incelemeleri sürüyor. Ben de Yılmaz Ailesi ve Yılmaz’ı sevenlere başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin.”

MECLİS’TE YILMAZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI VE TAZİYE MESAJLARI

Mehmet Yavuz Yılmaz’ın ölüm haberi Meclis’te bütçe çalışmalarının yapıldığı sırada geldi. AK Parti, CHP ve MHP’den Yılmaz ailesine taziye mesajları verildi.

YAVUZ YILMAZ KİMDİR?

Yavuz Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti’nin eski başbakanı Mesut Yılmaz’ın oğludur. 1979 yılında doğmuştur. Yılmaz, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Georgetown Üniversitesi’nde eğitim aldı. Yavuz Yılmaz bir dönem otel ve restoran işletmeciliği de yaptı.

Yavuz Yılmaz bir dönem nişanlandığı sunucu Neşe Sapmaz ile 3 yıl birlikteliğin arkasından ayrılmıştı.

Yavuz Yılmaz’ın 7 Haziran 2015’te yapılan seçimlerde CHP’den milletvekilliği için adı geçmiş, ancak aday olamamıştı.

Yavuz Yılmaz’ın kardeşi Emir Hasan Yılmaz ile CFS İstanbul Yatırım A.Ş isimli bir şirketleri vardı. İki kardeş bir ara İstanbul’daki üçüncü havalimanında hafriyat işi de yapmıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.