Erkan Can’dan sezonun en iddialı komedi filmi “Meşru Gayrimeşru” geliyor « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Erkan Can’dan sezonun en iddialı komedi filmi “Meşru Gayrimeşru” geliyor

Bu haber 25 Kasım 2023 - 19:18 'de eklendi ve

Yapımını Şeddadi Yapım Medya, yapımcılığını Orhan Şeddatlı’nın üstlendiği kadrosunda birbirinden önemli isimlerin rol aldığı “Meşru Gayrimeşru” filmi…

Yapımını Şeddadi Yapım Medya, yapımcılığını Orhan Şeddatlı’nın üstlendiği kadrosunda birbirinden önemli isimlerin rol aldığı “Meşru Gayrimeşru” filmi vizyon için gün sayıyor.

Ömer Kaydı’nın hem senaryosunu yazdığı hem yönettiği filmde Erkan Can, Kemal Uçar, Yusuf Uyar, Şahin Sarsu, İbrahim Temizoğlu ve Barış Akkoyun gibi ekranların sevilen oyuncuları rol alırken filmin çekimleri için İstanbul ve Urfa’da yapıldı.

“Meşru Gayrimeşru” filmi aslında günümüzün en popüler dolandırıcılık olayını farklı bir şekilde gözler önüne seriyor. Kendilerini telefonda savcı, emniyet müdürü olarak gösteren dolandırıcıların eline düşen aynı zamanda baktığı davalar yüzünden büyük bir baskı altına giren hukuk profesörü Erdem Kuş’un başına gelenleri anlatıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.