Ece Seçkin yeni albümün kapağı sosyal medyayı salladı « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Ece Seçkin yeni albümün kapağı sosyal medyayı salladı

Bu haber 25 Nisan 2024 - 16:22 'de eklendi ve

Türk pop müziğinin güzel yıldızı Ece Seçkin, yeni albümü için geri sayıma başladı. Yeni müzikal dönemi için projesine çok iddialı bir başlangıç yapan başarılı sanatçı, 2 milyon takipçili instagram hesabındaki tüm gönderilerini silerek yeni albüm kapağını paylaştı.

Ünlü popçu, bu şekilde hayranlarını heyecanlandıran bir duyuru yaparak, 3 Mayıs’ta sözü ve müziği Onurr imzalı çıkacak olan yeni teklisi “Lambalar”ı müjdeledi.

Sosyal medya platformlarından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini coşturan Seçkin, projenin çıkış tarihini sabırsızlıkla beklediğini dile getirdi.

Seçkin, Kenan Kara’nın çekimini yaptığı albüm kapağını sevenleriyle paylaşarak merak uyandırdı. Binlerce beğeni ve yorum alan paylaşım, sosyal medyayı adeta salladı.

Çeşitliliği ve kendindeki tüm yönleri ‘Spektrum’ adını verdiği yeni albümünde yansıtacak olan yıldız sanatçı, her yeni projesinde hayranlarını şaşırtmaya başarıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.