Ankara’da perdeler art arda açılıyor « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Ankara’da perdeler art arda açılıyor

Bu haber 29 Kasım 2023 - 16:49 'de eklendi ve

Türkiye’nin en yaygın Apple yetkili satıcısı ve servis sağlayıcısı olan Gürgençler, 1 Aralık Cuma ve 2 Aralık…

Türkiye’nin en yaygın Apple yetkili satıcısı ve servis sağlayıcısı olan Gürgençler, 1 Aralık Cuma ve 2 Aralık Cumartesi günü Ankara’da ünlü isimlerin muhteşem şovları, sürpriz kampanyalar ve birbirinden renkli programlarla iki ayrı mağazasını açıyor.

Gürgençler’in yeni Apple Premium Partner mağazaları; 1 Aralık Cuma Next Level AVM, 2 Aralık Cumartesi günü Panora AVM’de ses getirecek açılış gerçekleştirecek.Özge Ulusoy ve Serhat Kaynarpınar’ın sunuculuğundaki açılış, 1 Aralık günü saat 18.30’da İbrahim Büyükak’ın  Next Level AVM’de özel gösterimiyle başlayacak. 2 Aralık günü ise Zafer Algöz ve Can Yılmaz ‘ın ‘Burda Olan Burda Kalır’ gösterisi saat 18.30’da Panora AVM’de Ankaralıları kahkahaya boğacak. Gürgençler Sahne Bizim’de ünlü isimleri Ankaralılarla buluşturacak.

Ayrıca açılış gününe özel birbirinden güzel kampanyalar açılış gününde Next Level AVM ve Panora AVM’de ziyaretçileri bekliyor olacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.