Alman Bira Evi: Nişantaşı’nda Bira Keyfinin ve Lezzetli Yemeklerin Adresi! « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Alman Bira Evi: Nişantaşı’nda Bira Keyfinin ve Lezzetli Yemeklerin Adresi!

Bu haber 11 Ocak 2024 - 22:14 'de eklendi ve

Alman Bira Evi, dünya çapında tanınan Master Şef Heinz H. Imhof’un ustalığıyla hazırlanan özel menüsüyle ve tarihi…

Alman Bira Evi, dünya çapında tanınan Master Şef Heinz H. Imhof’un ustalığıyla hazırlanan özel menüsüyle ve tarihi atmosferi ile Nişantaşı’nın gözdesi haline geliyor. Şef Heinz H. Imhof’un imzasını taşıyan menü, Alman sokak lezzetlerini özgün ve modern bir tarzda sunarak konuklarına unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.  Özenle hazırlanan bu menü bar sepeti, nachos, hamburger çeşitleri gibi bira yanı yemeklerinin yanı sıra, pancake ve avokadolu poşe yumurtalı kahvaltı gibi özel lezzetlerle kahvaltı severlere de hitap ediyor.  Bar sepeti, nachos ve hamburger gibi atıştırmalıklar, sohbet dolu yemeklerinizi renklendirirken; kahvaltı seçeneklerinin yanında içeceğiniz kahve, güne enerjik bir başlangıç yapmanıza yardımcı oluyor. Her bir lezzet, özenle seçilmiş malzemelerle hazırlanarak, gününüze lezzet katıyor.

 

Keyif Dolu Bira Sohbetleri

 

Alman Bira Evi, birbirinden özel Alman biralarının yanı sıra Efes, Bomonti, Miller gibi sevilen fıçı bira markalarını da sizlere sunuyor. Paulaner Muncher ve Maisel’s Weisse Original gibi özel Alman biralarının yanı sıra, Efes, Bomonti, Miller gibi sevilen fıçı bira markalarını da sunuyor. Alman Bira Evi, kolay ulaşılabilir konumuyla müşterileri için lezzetin, kalitenin ve dostlarla keyifli sohbetin buluşma noktası olarak sizleri bekliyor. Bira sohbetlerinin yanı sıra kokteyl tutkunları için de özel bir dünya sunan Alman Bira Evi, Negroni ve Old Fashioned gibi klasiklerin yanı sıra, Alman Bira Evi’ne özel imza kokteyllerle damaklarınıza eşsiz bir lezzet serüveni yaşatıyor. Burada yiyeceğiniz her yemek, içeceğiniz her yudum içki sizi farklı bir dünyaya taşıyor. Siz de çeşitli Alman biralarını ve özel kokteylleri deneyimleyerek bu özel tatları özenle hazırlanan yemek ve atıştırmalıklarla taçlandırmak için Alman Bira Evi’ni tercih edebilirsiniz.

 

Lezzetin ve Nostaljinin Buluşma Noktası

 

 

Alman Bira Evi, binanın tarihine uygun nostaljik atmosferi ve içerideki modern detaylarla buluşarak konukları için sıcak ve davetkar bir ortam oluşturuyor. Nişantaşı’nın kalbinde, samimi atmosferiyle, dostça bir ortamda arkadaşlarınızla unutulmaz anlar yaşamak için Alman Bira Evi her gün 08:30 ile 02:00 saatleri arasında sizleri ağırlamaktan keyif duyuyor. İster sabah kahvaltısında, ister gece biralarınızı yudumlarken, binanın tarihi dokusunun ve içerideki atmosferin büyüsüne kapılacaksınız.

 

 

Adres: Halaskargazi, Mimar Vedat Tek Evi, Vali Konağı Caddesi No:31 D:39A Şişli / İstanbul

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.